Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Bamboevloer prijs

Bamboe is goedkoper dan hardhout omdat het in grote getallen beschikbaar is. Het dient zich ook perfect tot alternatief van hardhout op basis van de eigenschappen van het materiaal. Ben je benieuwd naar de kostprijs van bamboeparket. In dit artikel bespreken we verschillende aankoopmogelijkheden en de bijkomende kosten.

 

 

Bamboeparket prijzen

Bamboeparket is niet zo heel erg duur omdat het onuitputtelijk aanwezig is, je krijgt er ook nog eens een vloer met hele goede eigenschappen voor terug. Je kan een bamboeparket laten leggen voor een prijs van ongeveer 60 euro per vierkante meter inclusief BTW. Daar zit dan ook alles inbegrepen: levering van de bamboevloer, de plaatsing en afwerking ervan.

Bamboeparket kopen

Naast diverse gespecialiseerde webshops waar je bamboeparket online kunt kopen, kan je bamboeparket ook in de reguliere doe-het-zelf winkels kopen. Daar schommelen de prijzen voor bamboeparket rond de € 33 per m².

Ga je het bamboeparket kopen in een parketwinkel, dan zal je gauw merken dat de prijzen zullen beginnen rond € 40 euro per m². Je ziet dat dit iets duurder is dan een doe-het-zelfzaak, maar je zult wellicht meer keuze hebben.

Laat je bamboeparket plaatsen door een vakman, dan zal de prijs vanzelfsprekend hoger zijn. Weet wel dat je het werk overlaat aan iemand die er echt wel iets van weet. Zo ben je verzekerd van een perfecte plaatsing. Gemiddeld kost het laten plaatsen van bamboeparket rond de € 60 per m² (incl. btw & plaatsing). 

 

TIP: laat jouw vloer plaatsen door een professional

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Ben je op zoek naar een geschikte professional om de plaatsing van jouw vloer te verzorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dankzij onze offertedienst kan je met 1 simpele aanvraag tot 3 offertes ontvangen van professionele vloerders uit jouw regio. Handig om te vergelijken en zo tot de beste deal te komen. Start hier jouw aanvraag.

 

 

Bamboevloer prijzen

 

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers