Vloerbekleding.net

Bamboevloer prijs

Bamboe is goedkoper dan hardhout omdat het in grote getallen beschikbaar is. Het dient zich ook perfect tot alternatief van hardhout op basis van de eigenschappen van het materiaal. Bamboeparket kan verkregen worden rond de prijs van 33 euro per vierkante meter exclusief BTW. De duurdere soorten kunnen gaan tot ongeveer 60 euro per vierkante meter. De plaatsing ervan is niet inbegrepen.

 

Bamboeparket prijzen

Bamboeparket is niet zo heel erg duur omdat het onuitputtelijk aanwezig is, je krijgt er ook nog eens een vloer met hele goede eigenschappen voor terug. Je kan een bamboeparket laten leggen voor een prijs van ongeveer 60 euro per vierkante meter inclusief BTW. Daar zit dan ook alles inbegrepen: levering van de bamboevloer, de plaatsing en afwerking ervan.

Bamboeparket kopen

Naast diverse gespecialiseerde webshops waar je bamboeparket online kunt kopen, kan je bamboeparket ook in doe-het-zelf winkels zoals Brico kopen. De prijs van bamboeparket bedraagt ongeveer 33 euro per vierkante meter. Ga je het bamboeparket kopen in een parketwinkel, dan zal je gauw merken dat de prijzen zullen beginnen rond 40 euro per vierkante meter. Het is wel mogelijk dat je bij een parketwinkel meer keuzes zal hebben.

Tip: als je je bamboevloer online koopt, vraag dan eerst stalen op zodat je weet wat je precies koopt. Meestal kan je stalen gratis verkrijgen of dien je enkel transportkosten te betalen.

 

Offerte vloeren

Op zoek naar een geschikte professional om de plaatsing van uw vloer te verzorgen? Dankzij onze offertedienst kan je met 1 simpele aanvraag tot 4 offertes ontvangen van professionele vloerders uit jouw regio.

 

Hoe werkt het?
Vraag vrijblijvend offertes op maat aan via de offertepagina en  ontvang tot maximaal 4 verschillende offertes van bamboeparket installateurs uit uw regio. Online offertes aanvragen betekent: Snel en eenvoudig prijzen en services vergelijken om nadien de beste keuze te maken. Start jouw gratis offerte aanvraag voor de plaatsing van uw nieuwe vloer via onderstaand formulier.

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

bamboe vloerbedekking offerte

Bamboeparket offerte

Een bamboevloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.

⇒ Lees artikel

bamboe

Bamboevloer Kenmerken

Bamboevloeren hebben een trendy design, stralen warmte uit en het is een ecologisch product Leer meer over bamboe vloeren en de eigenschappen ervan.

⇒ Lees artikel

bamboevloer voordelen nadelen

De voor- en nadelen.

Bamboe is relatief goedkoop, het is ook enorm stevig en een goed alternatief op hardhout, maar toch dien je op te letten voor bepaalde zaken.
⇒ Lees artikel

een bamboevloer onderhouden

Bamboevloer onderhouden

Bamboevloeren onderhouden is relatief makkelijk, maar om de bamboevloer te beschermen moet je periodiek wel olien of vernissen.

⇒ Lees artikel

bamboevloer prijzen

Bamboevloer prijs

Hoeveel kost een bamboevloer? Omdat het een onuitputtelijk materiaal is, valt de prijs reuze mee! Prijzen inclusief plaatsing varieren rond de …

⇒ Lees artikel

bamboevloer faq

Bamboevloer FAQ

Kan je een bamboevloer en vloerverwarming combineren? Kan ik het in de badkamer gebruiken? Hoe verloopt de plaatsing?
⇒ Lees artikel

bamboeparket

Bamboeparket

Bamboeparket, wat is allemaal mogelijk? Is het vergelijkbaar met een eiken parket? Bamboe is zeker evenwaardig aan eik en komt wellicht goedkoper uit.
⇒ Lees artikel