Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Vloerverwarming

Meer en meer mensen kiezen voor de aangename warmte die vloerverwarming te bieden heeft. Je hebt wellicht al van vloerverwarming gehoord, maar misschien heb je nog een heleboel gerelateerde vragen die je hierover wil stellen. In deze reeks van artikelen kom je meer te weten over vloerverwarming: hoe het precies wordt aangelegd, welke types bestaan er,… Interesse om vloerverwarming te plaatsen? Contacteer ervaren plaatsers met behulp van onze gratis online offertedienst.

Infrarood vloerverwarming

Soorten vloerverwarming

Benieuwd naar de verschillende soorten vloerverwarming die op de markt beschikbaar zijn? Je hebt er die werken op elektriciteit, warm water of zelfs via infrarood. Lees er meer over in dit artikel.
vloerverwarming voordelen

Vloerverwarming: voor- & nadelen

Heb je nog twijfels in verband met het aanleggen van vloerverwarming? In dit artikel bespreken we de vele voordelen van deze verwarmingsmethode. Maar, heeft deze ook nadelen? Je leest het hier.
Vloerverwarming faq

Vloerverwarming: FAQ

Heb je onze pagina over vloerverwarming al eens doorgenomen, maar heb je nog enkele prangende vragen? In dit artikel bieden we een antwoord op de meest gestelde vragen omtrent vloerverwarming.
Vloerverwarming werking

Werking van vloerverwarming

Hoe werkt vloerverwarming precies? Waarom zou je moeten kiezen voor deze verwarmingsmethode? Veel van de werking hangt natuurlijk af van de soort vloerverwarming. Lees hier meer.
Soorten vloerverwarming

Vloerverwarming: methodes

Er zijn vele soorten vloerverwarmingssystemen waaruit je kan kiezen. Dat maakt je keuze er dus niet bepaald makkelijker op. Vind hier meer informatie die jouw keuze moet vergemakkelijken.
 

Vloerverwarming: oorsprong

Wie denkt dat vloerverwarming een moderne luxe is, heeft het volledig bij het verkeerde eind. De Romeinen waren namelijk de eersten die besloten dat een verwarmde vloer wel lekker aanvoelt. Ze bouwden een voor die tijd ontzettend ingenieus systeem dat zich volwaardige vloerverwarming mocht noemen. Wanneer u dus over uw verwarmde vloer loopt, ligt er in feite twee decennia lang aan geschiedenis onder uw voeten.  

Impact vloerverwarming op uw budget

Meer info over vloerverwarming: Wie denkt dat vloerverwarming torenhoge energierekeningen met zich meebrengt, heeft het mis. De luchttemperatuur hoeft namelijk niet zo hoog te zijn als bij normale verwarming, waardoor dit type verwarming doorgaans een hoger rendement heeft dan traditionele verwarming. Vloerverwarming is eenvoudigweg een waardig alternatief voor radiatoren. Bijkomend voordeel is dat u de radiatoren het huis uit kunt doen, wat u een klein beetje woonruimte scheelt en de kamer net wat mooier maakt.  
Tip: Schakel een professional in voor het plaatsen van vloerverwarming. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een mooie afwerking. Vloerverwarming laten aanleggen en benieuwd naar advies en een prijs op maat van jouw situatie? Ontvang vrijblijvend offertes via onderstaand formulier.