Vloerbekleding.net

Startpunt rubriek vloerverwarming

Meer en meer mensen kiezen voor de aangename warmte die vloerverwarming te bieden heeft. Je hebt wellicht al van vloerverwarming gehoord, misschien heb je het zelfs al overwogen om zelf vloerverwarming te laten aanleggen, maar had u geen idee wat er allemaal bij komt kijken.
In deze reeks van artikelen kan u meer te weten te komen over vloerverwarming: het ontstaan van vloerverwarming, welke types er zijn en wat je moet weten wanneer je vloerverwarming wilt installeren in uw huis.

Inhoud van het artikel:

 

Vloerverwarming: oorsprong

Wie denkt dat vloerverwarming een moderne luxe is, heeft het volledig bij het verkeerde eind. De Romeinen waren namelijk de eersten die besloten dat een verwarmde vloer wel lekker aanvoelt. Ze bouwden een voor die tijd ontzettend ingenieus systeem dat zich volwaardige vloerverwarming mocht noemen. Wanneer u dus over uw verwarmde vloer loopt, ligt er in feite twee decennia lang aan geschiedenis onder uw voeten.

 

Impact vloerverwarming op uw budget

Meer info over vloerverwarming: Wie denkt dat vloerverwarming torenhoge energierekeningen met zich meebrengt, heeft het mis. De luchttemperatuur hoeft namelijk niet zo hoog te zijn als bij normale verwarming, waardoor dit type verwarming doorgaans een hoger rendement heeft dan traditionele verwarming.

Vloerverwarming is eenvoudigweg een waardig alternatief voor radiatoren. Bijkomend voordeel is dat u de radiatoren het huis uit kunt doen, wat u een klein beetje woonruimte scheelt en de kamer net wat mooier maakt.

 

Tip: Schakel een professional in voor het plaatsen van vloerverwarming. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een mooie afwerking. Vloerverwarming laten aanleggen en benieuwd naar advies en een prijs op maat van jouw situatie? Ontvang vrijblijvend offertes via onderstaand formulier.

 

 

Offertes voor vloerverwarming ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs

 

 

 

vloerverwarming offerte

Vloerverwarming offerte

Vloerverwarming laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

vloerverwarming

Vloerverwarming FAQ

Hoeveel kost vloerverwarming? Wat zijn de voordelen en op welke vloeren kan ik vloerverwarming toepassen? Lees onze antwoorden hier.
⇒ Lees artikel

Soorten vloerverwarming

Soorten vloerverwarming

Er bestaan verschillende soorten vloerverwarming, de bekendste zijn warmwater vloerverwarming en elektrische vloerverwarming.
⇒ Lees artikel

vloerverwarming voordelen

Vloerverwarming voordelen

Vloerverwarming kent aanzienlijke voordelen, zoals bijvoorbeeld de energie besparing en de gezellige warmte. Wat de nadelen betreft…
⇒ Lees artikel

vloerverwarming werking

Werking vloerverwarming

Hoe werkt vloerverwarming? Het is relatief makkelijk om te begrijpen hoe het systeem van vloerverwarming in elkaar steekt. Het zorgt onder andere voor…
⇒ Lees artikel

vloerisolatie en vloerverwarming

Isolatie bij vloerverwarming

Is vloerisolatie nodig bij de plaatsing van vloerverwarming? Waarom wordt dit al dan niet aangeraden? Vloerisolatie is absoluut aan te raden.
⇒ Lees artikel

vloerverwarming

Vloerverwarming intro

Het onstaan van vloerverwarming en de impact ervan op uw budget. Bezoek ons startpunt voor vloerverwarming. Om te besparen…
⇒ Lees artikel

vloerverwarming kiezen

Vloerverwarming kiezen

Is vloerisolatie nodig bij de plaatsing van vloerverwarming? Waarom wordt dit al dan niet aangeraden? Vloerisolatie is absoluut aan te raden.
⇒ Lees artikel