Vloerbekleding.net

Parket vloer

Parket is voor de meesten nog steeds het neusje van de zalm als het aankomt op vloerbedekking. Het is makkelijk om deze in quasi elk interieur te integreren, het is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten en kleuren waardoor het zeer warm aanvoelt en parket is slijtvast als het goed geplaatst en onderhouden wordt.

 

Parket is luxe?

Misschien denk je dat parket enkel mogelijk is voor huishoudens die een voldoende groot budget hebben, en dat parket een luxe is?

Dan heb je het niet helemaal bij het juiste eind. Massief parket mag dan wel zijn prijskaartje hebben, je mag niet vergeten dat er verschillende soorten parket zijn en dat er verschillende houtsoorten zijn die gebruikt kunnen worden om de prijs te drukken. Laminaat is natuurlijk wel geschikt als alternatief, ook keramisch parket wordt meer en meer gebruikt als alternatief maar voor velen is massief parket uniek en onvervangbaar.

Je zal dus inderdaad keuzes moeten maken als je slechts een beperkt budget ter beschikking heeft, maar veel alternatieven zijn echt de moeite waard als je er voor open staat.
Om je op weg te helpen in de beslissing of parket geschikt is voor jou, hebben we een reeks van artikelen geschreven over parket met hun voordelen, nadelen, in welke prijsklasses ze vallen, enz … .
Meer parket informatie kan je terugvinden in een van onderstaande artikelen.

 

Tip: Wil je een parketvloer laten plaatsen? Vergelijk dan offertes van verschillende aanbieders. Zo kan je makkelijk prijzen, werkwijzen, termijnen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw specifieke situatie en wensen.
⇒ Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende vakmannen via de offertepagina.

 

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

parket vloerbedekking offerte

Parketvloer offerte

Een parketvloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

plankenvloer

Soorten parket

Er bestaan diverse soorten parket en houtsoorten die worden gebruikt voor parketvloeren. Waar moet je op letten en welke is de beste?
⇒ Lees artikel

parket kasteelplanken

Parket voordelen

Parket brengt sfeer en leven in de woning en is heel sterk. Welke nadelen zijn er verbonden aan parket? Alle voor- en nadelen op een rij.
⇒ Lees artikel

parket onderhouden

Parket onderhouden

Lees meer over het onderhoud en afwerken van parketvloeren en kom ook te weten welke voordelen een afwerkingslaag kan bieden.
⇒ Lees artikel

parket

Parket prijzen

Er bestaan verschillende soorten parket, elk met hun eigen eigenschappen en prijsklasse. Een overzicht van de parket prijzen vind je hier.
⇒ Lees artikel

keramisch parket

Vraag en Antwoord

Welke dikte van parket kies ik? Wat als ik vloerverwarming in mijn woning heb? Welke afwerking gebruik ik het beste? Kom het hier te weten.
⇒ Le
es artikel

parket

Parket plaatsing

Een parketvloer plaatsen? Bekijk onze tips of een video om te leren hoe je het best parket kan plaatsen. Parket kan je zeker zelf plaatsen mits voorbereiding.
⇒ Lees artikel

zelf betonvloer storten

Vloerverwarming en parket

Parket combineren met vloerverwarming is meestal mogelijk. Er zijn wel voorwaarden om zeker te zijn dat het rendement …
⇒ Lees artikel