Parket

Ben je ook zo’n fan van de stijlvolle, warme en authentieke uitstraling van parket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je allerhande informatie terug over parketvloeren, gaande van de plaatsing tot de afwerking en de kostprijzen ervan. Wil je graag parket plaatsen? Ontvang voorstellen op maat en vrijblijvend advies via onze gratis offertedienst.

massief parket

Soorten parket: prijs per m²

Weet jij hoeveel verschillende soorten parket er zijn? Ze onderscheiden zich niet alleen qua uitzicht, maar ook vaak qua opbouw en de manier waarop je ze moet plaatsen. Per soort geven we je graag de richtprijzen mee.
laminaatparket

Soorten parket

Uit welke soorten parketvloeren kun je eigenlijk kiezen? En wat is precies het grote verschil hiertussen? Lees in dit artikel meer over de verschillende soorten parket en de verschillende soorten hout waaruit je kan kiezen.
parket voordelen

Voor- en nadelen van parket

Parketvloeren zien er charmant en luxueus uit. Het is de ideale manier om warmte aan jouw woning te geven. Wat zijn de voordelen van parket? En zijn er ook nadelen aan verbonden? Je leest het hier.
Parket plaatsen

Parket plaatsen

Wil je graag parket zelf plaatsen? Dat kan! Volg onze uitgebreide stappenlijst op deze pagina en bekom een mooi resultaat. Voer je liever niet zelf de werken uit? Schakel dan een ervaren vakman in om de klus succesvol te klaren.
parket boenwas

Parket behandelen & onderhoud

Wist je dat je parket kunt behandelen? Dit doe je om de levensduur te verlengen, omwille van esthetische redenen of allebei. Er zijn vier mogelijke opties: olie, lak, boenwas & hardwaxolie. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende mogelijkheden.
parket-vloerverwarming

Parket en vloerverwarming

Wil je graag parket combineren met vloerverwarming? Dan kom je meer te weten via deze pagina. Beiden kunnen goed gecombineerd worden, op voorwaarde dat je de juiste houtsoort kiest en rekening houdt met enkele voorwaarden.
Parket

Parket: Vragen en antwoorden

Heb je al een aantal artikels overlopen, maar blijf je toch nog met een handvol vragen zitten? Wij nemen in dit artikel de meest gestelde vragen over parket door. Niet het antwoord gevonden dat je zoekt? Vind uit hoe je vrijblijvend advies aanvraagt.
Parket

Parketvloer: prijs & uitvoeringen

Parket is in zowat elk interieur te integreren. Je kunt het verkrijgen in diverse natuurlijke kleuren waardoor het zeer warm aanvoelt en er luxueus uitziet. Waarom zou je nog kunnen kiezen voor parket? Lees het hier.