Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Vinyl

Vinyl is een synthetische vloerbedekking die enorm veel mogelijkheden biedt qua uitzicht. Wil je een imitatie beton-, parket- of gietvloer? Dankzij vinyl kun je dit waarmaken. Vloerbekleding in vinyl heeft nog andere voordelen. Niet alleen heeft het een gunstige kostprijs, het is ook een fijn materiaal omdat het zowel geluid absorbeert als warm aanvoelt. Meer lezen over vinyl? Dan vind je op deze pagina vast wat je zoekt. Benieuwd naar de mogelijkheden van vinyl in jouw woning? Ontvang vrijblijvend advies via onze gratis offertedienst.

pvc vloer

PVC vloer

Een budgetvriendelijke en onderhoudsvriendelijke vloerbekleding? Dan is een kunststof als PVC zeker het overwegen waard. In dit artikel ontdek je alles over de uitvoeringen, voor- en nadelen, prijs, ... van zo'n PVC vloer!
Vloerbekleding vinyl

Vinylvloer

Vinyl is de koning van imitatie, de keizer van decoratieve mogelijkheden. Daarnaast is deze ook nog eens één van de goedkoopste vloerbedekkingen en gemakkelijk te plaatsen en onderhouden. Lees meer over de soorten vinylvloeren, de opbouw en de prijzen.
Plaatsen vinyl

Vinylvloer leggen: werkwijze

Een vinyl vloer leggen moet op een correcte manier gebeuren om een mooi en kwalitatief resultaat te garanderen. Hoe leg je een vinyl vloer? Waarop moet je letten? En kan je het zelf of laat je de klus beter over aan een vakman? Lees er alles over in dit artikel.
Vinyl voordelen

Vinylvloer: voordelen en nadelen

Vinylvloeren bieden veel voordelen. Ze zijn eenvoudig in onderhoud, voordelig in aankoop en je kunt er qua look praktisch alle kanten mee uit. Toch hebben vinylvloeren ook enkele nadelen. Wat deze zijn, lees je in dit artikel.
onderhoud vinyl

Een vinylvloer onderhouden: tips

Vinyl is geen al te moeilijke vloerbekleding om te onderhouden. Toch zijn er enkele zaken waarmee je het best rekening houdt om zo lang mogelijk te genieten van een mooie vinyl vloer. Vind in dit artikel tips & tricks om de levensduur van jouw vloerbedekking te verlengen.