Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Trapbekleding & traprenovatie

Bij trapbekleding denk je misschien aan een sobere trap dat bekleed is met een tapijt. Wij zien de term ’trapbekleding’ echter veel ruimer en dat zal je merken in dit artikel. Naast de bekleding van je trap, dat met meerdere materialen kan gebeuren, zijn er ook verschillende esthetische mogelijkheden. Zo kun je je trap bijvoorbeeld volledig laten bekleden, werken met een traploper of misschien verkies je enkel een strakke bekleding van de treden? Je kunt uit veel verschillende uitvoeringen kiezen. Benieuwd naar de verschillende opties en mogelijkheden voor jouw trapbekleding of -renovatie? Maak een afspraak met een erkend vakman.

trapbekleding hout

Trapbekleding: mogelijkheden

Er zijn tal van materialen om je trap mee te decoreren. Hierbij spelen zowel esthetische keuzes als het budget een belangrijke rol. Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Laat je inspireren!
Traprenovatie trapbekleding

Zelf trap bekleden of renoveren?

Benieuwd hoe je de trapbekleding van jouw huidige trap kunt vervangen? In dit artikel geven we je enkele aandachtspunten mee en een stappenplan. Zo heb je een idee van hoe een traprenovatie in z'n werk gaat.
Trapbekleding prijzen

Trapbekleding prijzen

De kostprijs van een trap hangt af van vele factoren. Denk maar aan het materiaal, de hoeveelheid treden, het aantal verdiepingen,... om nog niet van de plaatsingskosten te spreken. Vind hier meer prijzen voor trapbekleding en -renovatie.
Mortex trap

Trapbekleding: voorbeelden

Op zoek naar inspirerende voorbeelden voor jouw toekomstige trap? Laat je inspireren door de mooie realisaties in dit artikel. Laat je liever jouw trap op maat ontwerpen door een ervaren trappenbouwer? Maak dan gebruik van de gratis offertedienst.
Trapbekleding faq

Trapbekleding: FAQ

Zit je nog met bepaalde vragen die je tot nu toe onbeantwoord ziet? Dan proberen wij je met dit artikel tegemoet te komen. Hierin formuleren wij een antwoord op enkele van de meest gestelde vragen over trappen en trapbekleding.

Trapbekleding voordelen

Jouw trap bekleden heeft meerdere voordelen. Ten eerste kan je je trap opnieuw een leven geven met een design dat past binnen je interieur. Zo kan je een oude versleten trap terug mooi maken. Je kan er ook voor zorgen dat de veiligheid verbeterd wordt. Een tapijt trapbedekking of bedekking met trapmatten en antislip strips zijn hierbij de belangrijkste mogelijkheden. Daar komt ook nog eens bij dat vele materialen voor het bekleden van een trap geluiddempend zijn en isolerend werken. Tip: Traprenovatie uitvoeren of jouw trap bekleden? Schakel een professional. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een mooie afwerking. Benieuwd naar advies en een prijs op maat van jouw situatie?