Vloerbekleding.net

Trapbekleding en Traprenovatie

Bij trapbekleding denk je misschien aan een sobere trap dat bekleed is met een tapijt. Wij zien de term ‘trapbekleding’ echter veel ruimer en dat zal je merken in dit artikel. Naast de bekleding van je trap, dat met meerdere materialen kan gebeuren, bekijken we ook kort de mogelijkheden bij traprenovatie.

 

Trapbekleding voordelen.

Jouw trap bekleden heeft meerdere voordelen. Ten eerste kan je je trap opnieuw een leven geven met een design dat past binnen je interieur. Zo kan je een oude versleten trap terug mooi maken. Je kan er ook voor zorgen dat de veiligheid verbeterd wordt. Een tapijt trapbedekking of bedekking met trapmatten en antislip strips zijn hierbij de belangrijkste mogelijkheden. Daar komt ook nog eens bij dat vele materialen voor het bekleden van een trap geluiddempend zijn en isolerend werken.

Tip: Traprenovatie uitvoeren of jouw trap bekleden? Schakel een professional. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een mooie afwerking. Benieuwd naar advies en een prijs op maat van jouw situatie?

 

Offertes voor trapbekleding / traprenovatie ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde trappenmaker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde trappenmakers

 

 

 

trappen

Traprenovatie offerte

Uw trap laten plaatsen, bekleden of renoveren door een vakman? Ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte met slechts 1 aanvraag.
⇒ Lees artikel

trapbekleding laminaat

Soorten trapbekleding

Er zijn veel materialen waarmee je je trap kan bekleden. Elk heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Bekijk een overzicht van materialen.
⇒ Lees artikel

trapbekleding

Vraag en Antwoord

Vragen over trappen, traprenovatie of trapbekleding? Dan kan je hier misschien het antwoord vinden. We trachten zoveel mogelijk vragen te …
⇒ Lees artikel

trappen

Prijzen traprenovatie

Hoeveel betaal je voor een nieuwe trap of traprenovatie? Prijzen zijn vaak afhankelijk van de klus en het type trap dat je hebt of wenst te plaatsen …
⇒ Lees artikel

wenteltrap

Voor de klussers

Ga je zelf aan de slag met je trap? Bekijk dan enkele van onze tips om u verder te helpen, bijvoorbeeld in het voorbereiden of verwijderen van …
⇒ Lees artikel

eiken trap

Trappen: voorbeelden

Visualiseren is wellicht nog de beste methode om te bepalen wat voor trap je eigenlijk wilt, of welke richting je uit wil gaan. Doe in deze sectie inspiratie op. ⇒ Lees artikel