Vloerbekleding.net

Soorten vloerbekleding

Een vloerbekleding kiezen is niet heel gemakkelijk. Er zijn diverse factoren die bepalen of je de juiste keuze hebt gemaakt, zowel op estetisch als praktisch vlak. Een overzicht van alle mogelijkheden helpt u verder in uw zoektocht.


laminaat vloerbedekking vloerbekleding

Laminaat

Laminaat is een populair alternatief op parket. Het bestaat in verschillende uitvoeringen en is daarentegen nog eens onderhoudsvriendelijk ook.

⇒ Lees artikel


parketvloer

Parket

Parket heeft de reputatie om warmte en gezelligheid te brengen in eender welke kamer in een woning. Het is duurzaam en er zijn verschillende soorten.

⇒ Lees artikel


Bamboevloer bamboeparket

Bamboe vloeren

Bamboe is een grassoort dat tijdens haar proces ‘verhout’. Als vloerbedekking vrij onbekend ondanks dat het trendy, enorm stevig en ook warmtevol is.

⇒ Lees artikel


vinyl vloer info

Vinyl vloer

Novilon, de koning van de imitatie, onderhoudsvriendelijk en goedkoop. Zijn dit de enige voordelen of valt er meer te weten over vinyl vloeren?
⇒ Lees artikel


Tapijt vloerbekleding

Tapijten vloerbedekking

Tapijten komen in veel vormen voor, zijn zacht en voelen comfortabel aan. Alles wijst er dus op dat tapijt ideaal is om snel je vloer te bekleden.

⇒ Lees artikel


Beton als vloerbedekking

Betonvloer

Beton als vloerbedekking? Laat je niet misleiden, want woonbeton kan zeer mooi zijn binnen een strak design. Het is daar bij nog eens stevig.

⇒ Lees artikel


Steentapijt vloerbedekking

Steentapijt

Steentapijt is een naadloze korrelvloer. Het wordt gegoten en is nadien relatief gemakkelijk in het dagelijks onderhoud. Ontdek hier het steentapijt.

⇒ Lees artikel


laminaat vloerbekleding

Gietvloer

Een gietvloer kan je niet vergelijken met een betonvloer. Het gaat om een naadloze vloer die waterdicht is en in elke kamer past, zelfs buitenshuis.
⇒ Lees artikel


natuursteen vloerbedekking

Natuursteen vloer

Natuursteen is een duurzame manier om je vloer mee te bekleden, je hebt er levenslang plezier aan. Ontdek hier wat natuursteen te bieden heeft.
⇒ Lees artikel


Tegelvloer vloerbedekking

Tegelvloeren

Ontdek meer over de meest populaire vorm van vloerbedekking: vloertegels. Duurzaam, stevig, onderhouds-vriendelijk zijn alvast de troeven.

⇒ Lees artikel