Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Natuursteen vloer

Natuursteen is een verzamelnaam voor vele soorten gesteenten met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo onderscheiden we onder meer kalksteen, witte steen, marmer, graniet, blauwe hardsteen, … Geef jouw vloer, muren of zelfs jouw terras een authentieke en tijdloze uitstraling met natuursteen. Vind op deze pagina allerlei artikels terug over natuursteen, de kostprijzen, de verschillende soorten,… en laat je door ons inspireren. Vraag je liever meteen een prijsofferte aan? Maak dan gebruik van onze gratis offertedienst.

natuursteen prijzen

Natuursteen: prijzen

Natuursteen is een natuurproduct dat jouw woning een luxueus uitzicht geeft. Maar luxueus, betekent dat ook een hoge kostprijs? Kom meer te weten hierover in dit artikel. Hier overlopen we de meest courante soorten natuursteen en hun prijzen.
Natuursteenvloer

Natuursteen: voor- & nadelen

Wat zijn nu de redenen om voor een natuursteen vloer te kiezen? Er zijn heel wat voordelen op te noemen. In dit artikel sommen we ze voor je op, samen met de eventuele nadelen. Laat je overtuigen om te kiezen voor dit mooie product.
Natuursteenvloer plaatsen

Natuursteenvloer leggen

Hoe wordt een vloer in natuursteen geplaatst? Met welke zaken moet je allemaal rekening houden? En kun je deze klus zelf uitvoeren of laat je dit beter over aan een ervaren vakman? Lees er meer over in dit artikel.
Natuursteenvloer onderhoud

Natuursteenvloer: onderhoud & herstel

Wat kun je doen om jouw vloer uit natuursteen er zo lang mogelijk mooi te laten uitzien? Er zijn wel wat manieren om het onderhoud zo goed mogelijk aan te pakken. Wist je dat je kapotte tegels eenvoudig kunt laten vervangen? Lees hier meer.
Natuursteen soorten

Soorten natuursteen voor vloeren

Natuursteen is een parapluterm voor vele gesteenten waaronder hardsteen. Welke soorten natuursteen zijn populair bij de afwerking van vloeren? Wat zijn hun kenmerken en hoe zien ze eruit? Lees meer hierover in dit artikel.
Vloer in natuursteen

Wat is natuursteen?

Natuursteen is de ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle en tijdloze vloerbekleding. In dit artikel lees je meer over natuursteen, geven we je al een greep uit het aanbod en vertellen we je waarop je moet letten bij jouw aankoop.
Natuursteen afwerking

Natuursteenvloer: afwerkingen

Wist je dat je natuursteen in verschillende afwerkingen kunt verkrijgen. Deze zijn uiteindelijk niet alleen bepalend voor het uitzicht van jouw vloer, maar verlengen ook de levensduur. We sommen hier de verschillende mogelijkheden op.