Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Vloertegels

Tegelvloeren zijn tijdloos, duurzaam en je kunt er qua uitzicht echt alle kanten mee op. Dat wil zeggen dat je een tegel voor elk mogelijk interieur kunt vinden. Op deze pagina vind je alle mogelijke informatie terug over vloertegels: hoe je ze moet plaatsen, hoeveel ze kosten, welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je ze het beste onderhoud. Vind je hier niet alle antwoorden op jouw vragen? Dan kun je zonder problemen vrijblijvend advies vragen aan een ervaren plaatser. Start jouw aanvraag via de online offertepagina.

Plaatsen vloertegels

Vloertegels leggen

Vloertegels zelf leggen is zeker mogelijk met enige doe-het-zelf ervaring. Lees hier meer over hoe je een tegelvloer kunt leggen, welke methoden er bestaan en waarom een professioneel vloerder je hierbij kan helpen.
prijzen tegels

Kostprijs tegelvloer

Hoeveel betaal je ongeveer voor een nieuwe tegelvloer? Welke kosten zitten er vaak binnen het totale kostenplaatje? En hoeveel daarvan besteed je eigenlijk aan arbeidskosten? Je lees het allemaal in dit artikel.
keramische tegels

Soorten vloertegels

Wil je graag een tegelvloer plaatsen, maar twijfel je nog tussen de uiteenlopende mogelijkheden? Wij zetten in dit artikel graag enkele mogelijkheden voor tegelvloeren op een rijtje. Misschien vind je hier wel de inspiratie die je zoekt!
Vloertegels voordelen

Tegelvloer: voor- & nadelen

Tegels zijn erg populair als vloerbedekking. Twijfel je nog om in vloertegels te investeren? In dit artikel overlopen we graag de voor- en nadelen. Laat je door ons overtuigen om te investeren in deze duurzame vloerbekleding.
Vloertegels herstellen

Kapotte tegels herstellen

Een tegel kan beschadigd geraken door een zwaar voorwerp, een val, maar ook omwille van vocht. Wie vloertegels koopt, doet er steeds goed aan om een aantal extra tegels achter de hand te houden. Lees hier hoe je een kapotte tegel herstelt.
tegelvloer onderhoud

Tegelvloer onderhouden

Een tegelvloer is over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk. Lees hier hoe je een tegelvloer het beste kunt kuisen, wat je kunt doen aan een vettige vloer en hoe je ook jouw voegen netjes kunt houden.
keramische vloertegels

Keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn duurzaam, mogelijk in verschillende uitvoeringen, onderhoudsvriendelijk en kun je zowel binnen- als buitenshuis plaatsen ... In dit artikel vind je alles over de eigenschappen, uitvoeringen en prijzen van keramische vloertegels.
Vloerverwarming tegelvloeren

Tegels en vloerverwarming

Tegels zijn stijlvol, maar voelen van nature kouder aan dan andere soorten vloerbedekkingen. Dat kan echter worden opgelost in combinatie met vloerverwarming. Lees hier hoe deze combinatie werkt en waarop je moet letten.
Plavuizen imitaties

Plavuizen

Plavuizen komen voor in diverse prijsklassen, kleuren, motieven en soorten. Wat maakt ze zo interessant, welke soorten en formaten bestaan er en in welke ruimtes kunnen plavuizen geplaatst worden? Lees hier meer.