Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Laminaat

Er zijn zoveel redenen om voor laminaat vloerbekleding te kiezen. Denk maar aan de vele mogelijke uitvoeringen, zoals unieke imitaties in natuursteen of hout. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en toepasbaar in tal van mogelijke ruimtes. Dit zijn slechts een handvol voordelen van deze vloerbedekking. Lees er in deze rubriek meer over en laat je inspireren. Interesse om laminaat te laten plaatsen? Ontvang advies en prijsvoorstellen op maat van jouw project door gebruik te maken van onze gratis offertedienst.

Laminaatvloer

Laminaatvloer: prijs en advies

Ben je overtuigd door de vele voordelen van laminaatvloeren en heb je besloten om zelf laminaat aan te laten leggen? Kom dan in dit artikel meer te weten over de prijs van laminaatvloeren. Vind hier een overzicht van de bekendste merken.
Laminaat plaatsen

Laminaat leggen: DHZ

Wil je graag zelf jouw laminaat plaatsen? Het is geen complexe opdracht, maar wel eentje die je geconcentreerd dient uit te voeren. Met behulp van ons handig stappenplan ga je eenvoudig zelf aan de slag om jouw laminaatvloer te leggen.
Laminaat ondervloer

Laminaat: ondergrond en ondervloer

Voor de aanleg van laminaat is een egale ondergrond cruciaal. Dit bepaalt namelijk het finale uitzicht en de levensduur van jouw nieuwe vloerbekleding. Lees hier meer over de voorbereiding van de ondergrond.
Laminaat kopen

Laminaat kopen

Geïnteresseerd in het plaatsen van een laminaatvloer? Op zoek naar een manier om laminaat te kopen? Ontdek en vergelijk verschillende soorten laminaat online of ga langs bij doe-het-zelfzaken of gespecialiseerde toonzalen.