Vloerbekleding.net

Laminaat kopen

In ons artikel over laminaat prijzen, heeft u al enigzins kunnen kennismaken met de bekende merken en enkele richtprijzen bij laminaat. Om u verder op weg te helpen trachten we ook enkele mogelijkheden tot aankoop ervan te bespreken: Inhoud van deze pagina:

 

Waar laminaat kopen?

Laminaat kan gerust in elke doe-het-zelf zaak verkregen worden, denk bijvoorbeeld maar eens aan Gamma, Hubo, Brico, Bouwmarkt, Praxis, maar ook bij Leenbakker, Carpetright en Ikea kan u laminaat kopen. Laminaat is dus vrijwel overal verkrijgbaar, maar misschien heeft u uw zinnen wel gezet op een bepaald merk, en dan is het wel handig om onmiddellijk de juist locatie te weten.
Tip: Kijk altijd eerst op de website van het merk laminaat dat uw voorkeur geniet. De kans is groot dat er een lijst met erkende verdelers terug te vinden is.

 

Laminaat kopen met ecocheques.

Wie ecocheques liggen heeft, kan deze gerust gebruiken om laminaat te kopen. Eco-cheques kan gebruikt worden om ecologische producten en diensten aan te kopen en daar horen ook laminaatvloeren bij. Elke bouwmarkt biedt wel een mogelijkheid om je ecocheques in te ruilen, maar om zeker te zijn, vraag je het altijd best eens op voorhand.

 

Laminaat online kopen.

Laminaat online kopen is een stijgende trend omwille van het grote aanbod waaruit u kunt kiezen. We kunnen een onderscheid maken tussen twee types websites waarop laminaat verkocht worden:

  • Websites waarvan de online bestelling deel uitmaakt van een service. Meestal zijn dit verdelers met een eigen toonzaal, waardoor u het product ook kunt bekijken alvoren online te kopen;
  • Websites die zich enkel richten op de loutere verkoop van producten. Er is geen toonzaal en in de meeste gevallen geen bijkomende service waardoor je zelf instaat voor het leggen van laminaat. Een bijkomend voordeel is dat de prijzen meestal veel lager liggen bij dit types van websites. In sommige gevallen bestaat er wel een mogelijkheid om meerdere staaltjes te bestellen, zodat u thuis toch het product kunt bekijken zoals in de winkel.

Het blijft sowieso belangrijk om online te kijken en vergelijken omdat alle informatie zeer snel kan bekomen worden.

Belangrijk om weten is wel dat er bij online webshops frequent leveringskosten kunnen aangerekend worden. In een winkel zal het misschien iets makkelijker gaan om een gratis levering te bekomen, dan bij een webshop. Kijk altijd steeds de voorwaarden na bij de aankoop, bij een webwinkel gebeurd het ook wel dat er soms vanaf een bepaald bedrag geen verzendingskosten worden aangerekend.

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

laminaat vloerbekleding offerte

Laminaat offerte

Laminaat laten leggen door een vakman? Vraag alvast gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

laminaat leggen

Klustips: Laminaat leggen

Leer hoe je zelf laminaat kan plaatsen. Iedereen met een klein beetje doe-het-zelf ervaring kan zonder problemen zelf zijn laminaat plaatsen.
⇒ Lees artikel

laminaat prijzen en merken

Laminaat prijzen / merken

Bekijk onze tips bij het kopen van laminaat, ontdek welke merken het populairst zijn en hoeveel de richtprijs voor laminaat bedraagt.
⇒ Lees artikel

laminaat vloerbekleding

Laminaat

Bekijk onze tips bij het kopen van laminaat, ontdek welke merken het populairst zijn en hoeveel de richtprijs voor laminaat bedraagt. ⇒ Lees artikel

ondervloer laminaat

Ondervloer laminaat

Voor je begint met het plaatsen van laminaat, moet je er voor zorgen dat je een perfecte ondervloer hebt.
⇒ Lees artikel

laminaat kopen

Laminaat kopen

Waar koopt u het laminaat? Koopt u deze online, bij een doe-het-zelf zaak uit uw buurt of laat u deze details over aan uw gekozen installateur?
⇒ Lees artikel