Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Kurkvloer

Kurkvloeren zijn puur natuur. Ze stralen klasse, rust en warmte uit en hebben enkele interessante eigenschappen, waaronder een sterke isolerende werking.  Om de duurzaamheid van een kurkvloer te garanderen, wordt kurk meestal ook vernist na de plaatsing. In deze artikels gaan we dieper in op kurk als materiaal en waarom het zo geschikt is als vloerbedekking. Wil je graag een kurkvloer plaatsen? Ontvang voorstellen op maat en vrijblijvend advies via onze gratis offertedienst.

Kurkvloeren

Kurkvloeren: voor- & nadelen

Vloeren in kurk zijn al een lange tijd populair in zowel woningen als kantoorruimtes, winkelpanden, enz. Wat zijn nu precies de voor- en nadelen van een kurkvloer? Je leest het hier.
Kurkvloer-prijs

Kurkvloer: prijs

Een vloer in kurk voelt zacht aan, oogt mooi en isoleert goed. Maar hoeveel kosten kurkvloeren? In dit artikel gaan we dieper in op de prijsbepalers en de richtprijzen voor kurkvloeren.
Kurkvloer onderhoud

Kurkvloer: onderhoud & verwijderen

Benieuwd hoe je jouw kurkvloer moet onderhouden? Of is die zodanig verouderd dat je je kurkvloer moet verwijderen? In dit artikel geven we je hiervoor graag enkele tips mee.
kurkvloer en vloerverwarming

Kurkvloer en vloerverwarming

Kun je een kurkvloer met vloerverwarming combineren? Dat is wel degelijk mogelijk, maar dan moet je wel aandacht besteden aan enkele belangrijke details. Lees in dit artikel meer over de voor- en nadelen van deze combinatie.
kurktegels

Soorten kurkvloeren

Een kurkvloer is niet zomaar een vloer. Er bestaan namelijk vele verschillende toepassingen: van kurktegels tot kurk op rol. Lees hieronder meer over de verschillende soorten kurktoepassingen en vind richtprijzen voor jouw project.
kurkvloeren plaatsen

Kurkvloer als vloerbekleding

Kurkvloeren zijn puur natuur. Het straalt klasse, rust en warmte uit en is geschikt om te gebruiken als vloer. In dit artikel vind je meer info over de kenmerken van kurkvloeren en waarom het geschikt is als vloerbedekking.