Vloerbekleding.net

Kurkvloer prijs

De prijs voor een kurkvloer is van een aantal dingen afhankelijk. Allereerst zijn er verschillende soorten kurk en deze hebben ook allemaal verschillende prijzen per vierkante meter. Daarnaast kan er nog verschil zitten in de wijze waarop de vloer wordt gelegd om verschillende motieven en patronen in de vloer aan te brengen. Ook zijn er voor de afwerking van de vloer verschillende mogelijkheden, zo zijn er verschillende plinten en sierlijsten beschikbaar.

De prijs van de meeste kurkvloeren ligt tussen 25 euro en 30 euro per vierkante meter, maar de prijs kan oplopen tot 60 euro per vierkante meter. Natuurlijk is dit een indicatie en zijn er ook goedkopere en duurdere varianten beschikbaar. Dit ligt aan het soort kurk dat er gebruikt is. Maar ook aan de kleur en de dikte van het materiaal bepalen de prijs.

 

Kurkvloer kopen: tip

Informeer zeker naar de densiteit van het kurk. Een goede indicator is ook het gewicht van de tegels. Hoe zwaarder deze zijn, hoe beter. Een hogere intensiteit duidt aan hoeveel korrels er geperst zijn in een tegel. Hoe hoger dit is, hoe duurzamer (en veerkrachtiger) de kurkvloer is.

Algemeen beschouwd bestaan er vier kwaliteiten persingen:

  • low-density (380-400 kg/m3);
  • medium-density (420-450 kg/m3);
  • high-density (500-550 kg/m3);
  • super high-density (580-650 kg/m3).

Stem de densiteit af op het gebruik van de kurkvloer: een vloer in de slaapkamer zal minder snel slijten dan een vloer in de hal.

 

Klaar voor een kurkvloer?

kurkvloerVraag vrijblijvend offertes aan via de offertepagina en ontvang tot maximaal 4 verschillende offertes van professionele vloerders uit uw regio. Online offertes aanvragen betekent: Snel en eenvoudig prijzen vergelijken om nadien de beste keuze te maken voor uw kurkvloer. Klik hier om naar de offertepagina te gaan. Begin hier uw gratis offerte aanvraag voor de plaatsing van uw kurkvloer!

 

 

 

 

Offertes voor een kurkvloer ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

kurkvloer vloerbedekking offerte

Kurkvloer offerte

Een kurkvloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

kurkvloer

Kurkvloer kenmerken

Kurkvloeren zijn een warm en gezellig type van vloerbedekking. Het is een natuurlijk product en uiterst duurzaam. Bekijk de kenmerken.
⇒ Lees artikel

kurkvloer voordelen nadelen

Kurkvloer voor- en nadelen

Kurk is onder andere veerkrachtig, waardoor mensen met gewrichtsproblemen minder last ondervinden. Kurk is van nature ook heel duurzaam.
⇒ Lees artikel

kurkvloer leefruimte

Kurkvloer Prijs

Wat bedraagt de kostprijs van een kurkvloer? Op het gebied van prijs/kwaliteit kent een kurkvloer een goede prijs, maar is dat voldoende?
⇒ Lees artikel

een kurkvloer onderhouden

Kurkvloeren onderhouden

Kurkvloeren onderhouden is zeer eenvoudig, maar af en toe moet deze toch een behandeld worden opdat de vloer beschermd blijft.
⇒ Lees artikel

kurkvloer vloerverwarming

Kurk en vloerverwarming

Kan je kurkvloeren en vloerverwarming combineren? Zeker. Maar je moet toch oppassen welk soort kurkvloer je kiest.
⇒ Lees artikel

kurktegels

Soorten kurkvloeren

Welke mogelijkheden heb je als het op keuzes aankomt. Zijn er verschillende soorten kurkvloeren? Wat is allemaal mogelijk?
⇒ Lees artikel