Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Parketvloer: prijs & uitvoeringen

Parket is voor de meesten nog steeds het neusje van de zalm als het aankomt op vloerbedekking. Parket is in zowat elk interieur te integreren, het is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten en kleuren waardoor het zeer warm aanvoelt én parket is slijtvast als het goed geplaatst en onderhouden wordt.

 

Parket is luxe?

Misschien denk je dat parket enkel mogelijk is voor huishoudens die een voldoende groot budget hebben en dat parket een luxe is?

Dan heb je het niet helemaal bij het juiste eind. Massief parket mag dan wel zijn prijskaartje hebben, je mag niet vergeten dat er verschillende soorten parket zijn en dat er verschillende houtsoorten zijn die gebruikt kunnen worden om de prijs te drukken.

Zo zijn laminaat of keramisch parket voorbeelden van geschikte alternatieven. Voor velen blijft massief parket natuurlijk wel uniek en onvervangbaar. Je zal dus inderdaad keuzes moeten maken als je slechts een beperkt budget ter beschikking hebt. Weet dat veel alternatieven echt de moeite waard zijn.

Om je op weg te helpen in de beslissing of parket geschikt is voor jou, vind je hieronder verschillende artikels die jou meer inzicht geven in de voordelen, soorten, plaatsing, het onderhoud, … van parket.

 

Vertrouw op een ervaren vakman

Wil je een parketvloer laten plaatsen? Vergelijk dan offertes van verschillende aanbieders. Zo kan je makkelijk prijzen, werkwijzen, termijnen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw specifieke situatie en wensen. Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende vakmannen via de offertepagina.

 

 

Parket

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers