Vloerbekleding.net

Bamboevloer Voordelen en Nadelen.

Voordelen van een bamboevloer.

Een bamboevloer heeft een natuurlijke en warmte uitstraling. Wie hier veel belang aan hecht zit bij bamboe dus zeker goed. Bamboevloeren zijn ook steviger als eik en zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Gevoelig aan huisstofmijt? Last van astma? Dan kan bamboeparket een ideale vloerbedekking zijn voor u. Dankzij de hoge vezeldichtheid is een bamboevloer zeer geschikt.

Een bamboevloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Bamboe laat de warmte goed door, dankzij de resistentie tegen vocht en temperatuursschommelingen is bamboe zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Nadelen van een bamboevloer.

Naast misschien het beperkt aantal kleuren, zijn ook naaldhakken geen goed idee op bamboevloeren. Sommige soorten bamboe zijn minder goed bestand tegen vocht, maar verder zijn er amper nadelen aan te halen, want bamboe is relatief goedkoop. Zorg voor een kwaliteitsproduct en idem plaatsing en de bamboevloer ligt er voor het leven!
Bamboe is ook gevoelig aan direct zonlicht en kan verkleuren. Hou hier dus wel rekening mee.

Meer informatie over bamboevloeren kan je terugvinden in onderstaande artikelen.

 

Offertes voor parket / laminaat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

bamboe vloerbedekking offerte

Bamboeparket offerte

Een bamboevloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.

⇒ Lees artikel

bamboe

Bamboevloer Kenmerken

Bamboevloeren hebben een trendy design, stralen warmte uit en het is een ecologisch product Leer meer over bamboe vloeren en de eigenschappen ervan.

⇒ Lees artikel

bamboevloer voordelen nadelen

De voor- en nadelen.

Bamboe is relatief goedkoop, het is ook enorm stevig en een goed alternatief op hardhout, maar toch dien je op te letten voor bepaalde zaken.
⇒ Lees artikel

een bamboevloer onderhouden

Bamboevloer onderhouden

Bamboevloeren onderhouden is relatief makkelijk, maar om de bamboevloer te beschermen moet je periodiek wel olien of vernissen.

⇒ Lees artikel

bamboevloer prijzen

Bamboevloer prijs

Hoeveel kost een bamboevloer? Omdat het een onuitputtelijk materiaal is, valt de prijs reuze mee! Prijzen inclusief plaatsing varieren rond de …

⇒ Lees artikel

bamboevloer faq

Bamboevloer FAQ

Kan je een bamboevloer en vloerverwarming combineren? Kan ik het in de badkamer gebruiken? Hoe verloopt de plaatsing?
⇒ Lees artikel

bamboeparket

Bamboeparket

Bamboeparket, wat is allemaal mogelijk? Is het vergelijkbaar met een eiken parket? Bamboe is zeker evenwaardig aan eik en komt wellicht goedkoper uit.
⇒ Lees artikel