Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Betonvloer egaliseren

Een betonnen vloer zal je egaliseren wanneer deze niet effen is, of wanneer je deze van een afwerking wilt voorzien. Als de vloer onvoldoende vlak is, zullen we het beton gaan egaliseren met egaliseercement dat te kopen is in elke doe het zelf bouwzaak.

Egaliseercement is klaar om gebruikt te worden, het enige wat je moet doen is natmaken met water. Voor je start moet je er op letten dat de ondergrond schoon is en behandelt is met een primer zodat het vocht in het cement blijft en niet in het beton trekt.

Stort het egaliseercement over de vloer uit en gebruik een pleisterspaan om het cement te egaliseren tot een laag van 1 a 3 millimeter. Laat dit uitharden. Hoe lang het uitharden duurt is afhankelijk van het gebruikte product en kan je terugvinden op de verpakking van het cement.

 

Betonvloer egaliseren? Schakel een vakman in!

Wil je graag een betonvloer plaatsen? Schakel dan een vakman in. Zijn technische know-how zal ervoor zorgen dat die niet alleen perfect geëgaliseerd is, maar zal deze ook fijn afwerken. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatief eindresultaat.

Vakman nodig? Maak gebruik van het onderstaand offerteformulier en ontvang binnen enkele werkdagen offertes op maat.

 

betonvloer egaliseren

 

Offertes voor betonvloer werken ontvangen?

Kies voor een betonvloer expert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele betonvloer experten