Vloerbekleding.net
Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image

Prijzen betonvloer plaatsing

De kostprijs van een betonvloer kan variëren tussen € 70 en € 160 per m². De dikte en de kleur zijn 2 grote factoren die de prijs beïnvloeden, maar ook de grootte van de ruimte waar een betonvloer moet komen. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de afwerking aan de randen en de hoeken en andere moeilijke bereikbare plaatsen die de prijs in de hoogte kunnen duwen.

 

Tegels of beton: welke is het goedkoopst?

Tegels kopen zal goedkoper zijn dan een betonvloer, maar in totaliteit zal een betonvloer goedkoper uitkomen. Bij een afgewerkte tegelvloer zijn er nog bijkomende kosten waarmee je rekening moet houden: de werkuren, chappe, plinten, voegwerken, afkitting, …

Algemeen beschouwd kan je het volgende stellen: Als je tegels koopt die duurder zijn dan 25 euro per vierkante meter dan zal een betonvloer de goedkoopste optie zijn, tenzij je de tegels zelf aanlegt.

 

Vergelijk gratis prijzen van betonvloeren

Een belangrijke kanttekening: de bovenstaande prijzen zijn richtprijzen! We raden je aan om verschillende offertes op te vragen bij plaatsers uit jouw regio zodat je die grondig met elkaar kunt vergelijken.

Wij helpen je graag om weg via onze offertedienst. Hierdoor kan je in contact komen met max. 4 professionele aannemers voor het plaatsen van jouw betonvloer. Een goedkope betonvloer vinden was nog nooit zo makkelijk! Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

Betonvloer prijzen

 

 

Offertes voor betonvloer werken ontvangen?

Kies voor een betonvloer expert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele betonvloer experten

 

 

 

Lees ook
gepolierde betonvloer
Betonvloer: gepolierd of gepolijst?
Verven betonvloer
Betonvloer verven
betonvloer egaliseren
Betonvloer egaliseren
Zelf betonvloer storten
Zelf een betonvloer storten
betonvloer plaatsen
Betonvloer plaatsen
Betonvloer voordelen
Betonvloer: voor- & nadelen
betonvloeren faq
Betonvloer: vragen en antwoorden
betonvloer onderhouden
Betonvloer onderhouden