Vloerbekleding.net

Een gietvloer verwijderen

Is het mogelijk om een gietvloer te vernieuwen, herstellen of te laten verwijderen? Het antwoord is in de meeste gevallen: JA.

 

Gietvloer vernieuwen

Een gietvloer vernieuwen kan soms nodig zijn. Denk bijvoorbeeld maar als je een nieuwe woning overneemt, fan bent van gietvloeren maar de toplaag niet naar jou zin is. Geen probleem: De gietvloer kan perfect voorzien worden van een nieuwe eindlaag.

Het bedrijf in kwestie dat je hiervoor aanspreekt zal dan de toplaag licht opschuren zodat het lijkt alsof je een nieuwe vloer hebt. Het is ook mogelijk om de kleur van je gietvloer te veranderen.

 

Gietvloer herstellen of verwijderen

Ongelukken gebeuren soms waardoor een gietvloer herstelling nodig heeft. Dit vormt ook geen probleem: Het bedrijf dat u contacteert zal een stuk van de gietvloer kunnen verwijderen en deze nadien opnieuw opvullen met epoxymortel.

Nadien zal de vloer wel opnieuw moeten opgeschuurd worden en zal er een nieuwe laag gegoten moeten worden om terug het naadloos uitzicht te verkrijgen.

Wens je de gietvloer opnieuw te lakken? Slijtage op lange termijn valt immers niet uit te sluiten dat je je vloer eens wil opwaarderen. Onderhoud je je vloer goed, dan heb je daar zeker 10 jaar genot van. De kostprijs hiervoor bedraagt ongeveer 15 euro per vierkante meter voor het opwaarderen van uw gietvloer.

 

 

Offertes voor een gietvloer ontvangen?

Kies voor een gietvloer expert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele gietvloer experten

 

 

 

gietvloer vloerbedekking offerte

Gietvloer offerte

Een gietvloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

gietvloer eerste laag

Soorten gietvloeren

Vele vloeren worden (onterecht) als gietvloer aanzien. In principe heb je enkel epoxyvloeren en PU-gietvloeren. Leer snel de verschillen kennen.
⇒ Lees artikel

gietvloer

Beton gietvloer

Een beton gietvloer is stevig en breed inzetbaar. Een overzicht van de soorten beton gietvloeren vind je hier.
⇒ Lees artikel

gietvloer voordelen nadelen

Gietvloer voordelen

Gietvloeren zijn sterk, duurzaam, trendy en onderhoudsvriendelijk. En hoe zit het met de nadelen? Afhankelijk van de soort dien je wel rekening te houden met…
⇒ Lees artikel

Gietvloer kuisen

Gietvloer onderhouden

Lees meer over het onderhoud van gietvloeren en kom ook te weten makkelijk het wel is. Vermijd wel heet water en detergenten …
⇒ Lees artikel

Gietvloer

Gietvloer prijzen

Hoeveel kost een gietvloer? Is het duurder dan een betonvloer? Hoe komt men aan die prijs? Vindt snel een richtprijs en kom in contact met bedrijven.
⇒ Lees artikel

Gietvloer

Vraag en Antwoord

Gietvloeren combineren met vloerverwarming mogelijk? Kan het ook buiten gelegd worden? Vind het antwoord op je vraag in dit artikel.
⇒ Lees artikel

gietvloer opbouw

DHZ: gietvloer plaasten

Zelf een gietvloer plaatsen? Is Doe-Het-Zelf hier wel een goed idee? Lees meer over de werkwijze voor het plaatsen van een gietvloer.
⇒ Lees artikel

Witte gietvloer

Gietvloer verwijderen

Een gietvloer verwijderen, vernieuwen of herstellen is altijd mogelijk. Je kan de vloer ook van een nieuwe kleur voorzien. Vergeet niet om de vloer …
⇒ Lees artikel

gietvloer

Gietvloer vs Betonvloer

Een gietvloer mag je niet verwarren met een betonvloer, ook al zijn het beide harde vloeren. Er zijn veel verschillen. Ontdek ze in dit artikel.
⇒ Lees artikel