Vloerbekleding.net

Linoleum Prijs

Linoleum kopen, of kies je toch voor vinyl? Het is een keuze dat je moet afwegen: vinyl is goedkoper maar minder duurzaam dan linoleum. Wie duurzaam zijn woning tracht in te richten kan misschien het best opteren voor linoleum. Wie echter van plan is zijn woonst te verlaten of in een huurwoning leeft, kan ook voor vinyl opteren.

 

Linoleum Prijs

Linoleum prijzen kunnen sterk varieren. Deze is afhankelijk van leverancier tot leverancier, ook het egaliseren van de ondervloer en de gebruikte motieven beinvloeden de prijs. De gemiddelde prijs ligt (bij benadering) tussen de € 25.00 per m2 tot € 55.00 per m2. Linoleum is dus wel duurder dan het synthetische alternatief vinyl, maar blijft desondanks wel betaalbaar.

  • Prijs linoleum op rollen (2 meter breed): tussen 30 euro en 50 euro per vierkante meter;
  • Prijs linoleum panelen (90cm x 30 cm) met kliksysteem: tussen 40 euro en 50 euro per vierkante meter;
  • Prijs linoleum tegels (30cm x 30 cm) met kliksysteem: vanaf 50 euro per vierkante meter;

Afhankelijk van de vakman die zal instaan van de plaatsing, kan de prijs ook varieren. Verschiet dus niet als je offertes krijgt van 70 euro per vierkante meter.

 

Doe uw voordeel met een gratis prijsofferte

Vloerwerken in het vooruitzicht? Wapen je dan alvast met enkele offertes om de beste keuze te maken. Geld besparen begint met offerte aanvragen te vergelijken. Op vloerbekleding.net kan u met een formulier offertes aanvragen bij meerdere gespecialiseerde firma’s uit uw regio. Kies uw categorie, vul het formulier in en ontvang tot maximaal 4 offertes voor de aanleg of renovatie van uw vloer. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

Offertes voor een kunststof vloer ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers

 

 

 

vinyl vloer offertes

Vinyl vloer offerte

Een vinyl vloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van maximaal 4 vakmannen een offerte op maat.
⇒ Lees artikel

vinyl vloerbedekking onderhouden

Vinyl vloer onderhouden

Het onderhoud van een novilon vloer is zeer makkelijk. Bekijk onze tips bij het onderhouden voor een optimale levenduur van je vinyl vloer.
⇒ Lees artikel

vinyl vloer info

Vinyl / Novilon vloer info

Een vinyl vloer, wat is het juist, hoe is de opbouw en hoeveel soorten zijn er? Leer meer over de mogelijkheden van novilon als vloerbekleding.
⇒ Lees artikel

vinyl vloer plaatsen

Vinyl vloer leggen

Een vinyl vloer (of vinyl vloertegels) leggen is op zich niet zo moeilijk, maar je leest beter wel eens onze tips door om van start te kunnen gaan.
⇒ Lees artikel

Vinyl voordelen en nadelen overzicht

Vinyl voordelen en nadelen

Vinyl is trendy, onderhoudsvriendelijk en goedkoop, maar heeft novilon ook andere voordelen? Zijn er ook nadelen aan verbonden?
⇒ Lees artikel