Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vloerbekleding.net Info, inspiratie & prijsadvies over vloerbedekking.
Vergelijk meer dan 1250+ vloer experten online!
header image
Vloerbekleding.net

Prijs linoleum

Linoleum kopen, of kies je toch voor vinyl? Het is een keuze dat je moet afwegen: vinyl is goedkoper maar minder duurzaam dan linoleum. Wie duurzaam zijn woning tracht in te richten kan misschien het best opteren voor linoleum. Wie echter van plan is zijn woonst te verlaten of in een huurwoning leeft, kan ook voor vinyl opteren.

Offertes aanvragen

 

 

Prijs linoleum

Linoleum prijzen kunnen sterk variëren. Deze is afhankelijk van leverancier tot leverancier, ook het egaliseren van de ondervloer en de gebruikte motieven beënvloeden de prijs. De gemiddelde prijs ligt (bij benadering) tussen de € 25.00 per m2 tot € 55.00 per m2. Linoleum is dus wel duurder dan het synthetische alternatief vinyl, maar blijft desondanks wel betaalbaar.

  • Linoleum op rollen (200 cm breed): tussen € 30 à € 50 euro per m²;
  • Linoleum panelen (90cm x 30 cm) met kliksysteem: tussen € 40 à € 50 per m²;
  • Linoleum tegels (30cm x 30 cm) met kliksysteem: vanaf € 50 per m²;

LET OP: bovenstaande prijzen zijn slechts richtprijzen. Deze kunnen variëren naargelang de fabrikant en de vakman die zowel plaatsings- als verplaatsingskosten rekent. Schrik dus niet als je offertes krijgt waarbij € 70 per m² als uitgangspunt genomen wordt.

 

Ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte

Vloerwerken in het vooruitzicht? Wapen je dan alvast met enkele offertes om de beste keuze te maken. Geld besparen begint met offerte aanvragen te vergelijken. Op vloerbekleding.net kan u met een formulier offertes aanvragen bij meerdere gespecialiseerde firma’s uit uw regio. Kies uw categorie, vul het formulier in en ontvang tot maximaal 4 offertes voor de aanleg of renovatie van uw vloer. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

 

Prijs linoleum

 

Offertes voor een kunststof vloer ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers